Google Business View Bij Thijs Vlagtwedde ActiefWeb Stadskanaal

Lokale online vindbaarheid

Google Business View Google Business View is een ideale oplossing om je bedrijf in de spotlight te zetten als je je (lokale) naamsbekendheid wilt vergroten. Mensen kunnen je locatie al bekijken voordat ze daadwerkelijk een bezoek hebben gebracht. Een gecertificeerde Google Partner fotograaf komt bij je langs om foto’s van je onderneming te maken. Omdat de fotograaf door Google is opgeleid, weet hij of zij precies welke eisen het bedrijf aan het beeldmateriaal (360 graden fotografie) stelt.

Online sfeerproeven

Wie uit eten wil in een ‘vreemde’ stad kijkt tegenwoordig eerst op internet waar een goed en gezellig restaurant is gevestigd. Laat mensen al sfeerproeven via het internet. De beelden kunnen doorslaggevend zijn om een bezoek te brengen.

Een virtuele tour is tevens geschikt voor op je website en Facebook-pagina. Het vergroot de online vindbaarheid van je bedrijf. En een goede positie in Google willen we toch allemaal?

Voordelen Google Business View

– Beter vindbaar op het internet
– Vergroot lokale zoekopdrachten in Google
– Vertrouwen vergroten van potentiële klanten
– Hoogwaardige kwaliteit
– Eenmalige investering
– Koppelen aan website en Facebook-pagina

Beelden zeggen soms meer dan woorden. Laat met behulp van 360 graden fotografie zien wie je bent en wat je in huis hebt!

Wil je ook een Google Business View voor jouw bedrijf laten maken? Neem vrijblijvend contact met ons op!